Vær en influencer

Vær en influencer

Vil du have indflydelse på samfundet og mennesker omkring dig? Derefter har Selections en interessant idé til dig, der kan sætte dig i rampelyset for mange.

Du kan deltage i samarbejdsprogrammet Valg “Indflydelse på influencer” med mange fordele. Vores koncept er at nå ud til et større publikum gennem influencers, der kan engagere folk omkring dem.

En influencer kræver ikke nogen erfaring, men en lidenskab for at påvirke branchen gennem sociale medier. Da vi har 100’ere af verdens berømte (premium & luksus) tøjmærker med 1000 kvalitetsprodukter. Således vil dette ikke være svært for dig at engagere publikum.

Vores butik er Danmark baseret, men vi har ikke defineret nogen grænser for vores butik og influencer-idé. Da det fungerer for alle virksomheder, tilbyder vi også nogle spændende tilbud til en influencer, hvis du omdirigerer nogen af ​​dine tilhængere til vores sociale mediesider (Instagram & Facebook), der genererer enhver forretning til Selections, vil du helt sikkert blive belønnet.

Der er mange frynsegoder for dig, når du først er en influencer for valg, fx:

  • Du får min faste rabat for livet på din egen shopping.
  • Du kan få gratis produkter eller gratis kuponer om et år.
  • Vi viser dig på vores sociale medier, at andre mærker kan fange dig, og du kan blive en professionel og international model med muligheden for at blive vist i magasiner osv.
  • Du får en procentdel på et salg, der genereres direkte af dig gennem din tilhænger.

Hvis du ser dette som en spændende mulighed og ønsker at blive en influencer, eller hvis du har yderligere spørgsmål / forslag. Tøv ikke med at skrive til os på info@selections.dk

Du kan også kontakte os her på sociale medier