conditions title bg scaled

 

Om Selections

Selections blev etableret med visionen om kvalitet og elegance tøjoplevelse med en mission om at give luksus- og komfortfølelse til sine kunder, der simpelthen gør dig perfekt. Som vi tror, ​​”Du er perfekt!”

Selections er et af Danmarks billigste online modebutikker med et valg mellem tusindvis af topdesignerprodukter fra 100’erne af verdens luksus- og premiummærker. Vores samling af produkter er 100% original uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tror på, at din tillid er vores styrke. Vores samling af mærker er fokuseret på alle aldersgrupper og alle kønstyper. Vi har modeprodukter fra luksusmærker som Fendi, Gucci, Parada, Versace Jeans, Dolce & Gabbana og så videre.

Hvis du er mere interesseret i sportsmærker, så har vi produkter fra mærker som Nike, Adidas, New Balance, Fila, Converse og meget mere. Se alle mærker under brandmenuen, du vil helt sikkert elske valget og samlingen.

Vi leverer kvalitetsservices som vores produkter, og vores produkter er 100% originale ligesom dine følelser som kunder. Vi er fast besluttede på at give dig den bedste online shoppingoplevelse nogensinde, der værdsætter dine penge. Vi er placeret i København, Danmark, mens vores lager er i Italien, hvorfra vi sender produkterne til alle vores kunder.

Hvis du har spørgsmål om vores virksomhed, vores produkter eller vores tjenester. Tøv ikke med at kontakte os.

Du følger også de sociale kanaler, der skal forbindes.